A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Varga, Belényesi és Lukács is kiemelkedett

Ezúttal is rendelkezésünkre állnak az InStat objektív mérései alapján a harmadik forduló statisztikái, így azt is láthatjuk, kik teljesítettek a legjobban. Lukács Dániel nem meglepő módon a játéknap legjobbja is lett, míg Belényesi Csaba és Varga Bence a kapusok közt zárt dobogón.

Lukács Dániel és Tóth Barna is aktív volt

Lukács Dániel már a Budaörs ellen is nagyon jól teljesített, akkor egyedül a Vasasban futballozó Berecz Zsombor előzte meg az összesített InStat index alapján, mely az összteljesítményt méri. Luki a Soroksárnak lőtt négy góljával magasan kiemelkedett a második fordulóban, a legtöbb gól, lövés, kialakított lehetőség is a nevéhez volt köthető, végül 311 pontos teljesítménnyel zárt. A top 20-ban további két kecskeméti játékos neve is olvasható, Belényesi csaba (277) az ötödik, Tóth Barna (254) a 19. a vonatkozó listán. Érdemes megjegyezni, hogy a középhátvédek között Belényesi az első helyen zárt, míg a támadóknál Lukács első helye evidens, de Tóth Barna is negyedik, hiszen gólpassza mellett kiharcolt egy büntetőt is.

Belényesi Csaba gólja után

A kapusoknál Varga Bence remekelt, nagyon fontos pillanatban, 2-1-es KTE vezetésénél egy büntetőt is megfogott. Ebben a fordulóban ez a harmadik helyre volt elég 230-as indexet elérve.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók