A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Varga Bence a Nemzeti Sport álomcsapatában

A Nemzeti Sport elkészítette szokásos összefoglalóját az OTP Bank Liga 3. fordulója kapcsán, ebben minden alkalommal összeállítják az osztályzatok alapján álomcsapatukat is. Csapatunkból ezúttal Varga Bence került be az álomtizenegybe.

Varga Bence remek teljesítménnyel járul hozzá a Mezőkövesd 1-0-os legyőzéséhez, hiszen megfogta már vezetésünk birtokában Cseri Tamás büntetőjét, majd több nagy lehetőséget is hárítani tudott amellett, hogy végig magabiztosan élt együtt a játékkal a Mezőkövesd beadásainál is. Benyó 7-es osztályzatot kapott a sportnapilaptól.

Varga Bencével az nb1.hu hosszabb interjút is készített, mely ide kattintva olvasható teljes egészében.

 – Nem nagyon szeretem értékelni a saját teljesítményemet, mert ez nem az én tisztem. Másodsorban, ha megnézzük a Debrecenben lejátszott meccsünket, akkor volt, hogy Szalai Gabi vagy Zeke Márió vetődött bele önfeláldozóan egy-egy lövésbe vagy mentett éppen a gólvonalról. Ezért is hangsúlyoztam ki azt, hogy csapatszinten vagyunk jók. Egyénenként sem vagyunk rosszak, de ha még inkább csapattá, közösségé gyúródunk, akkor leszünk csak igazán jók – mondta az interjúban kapusunk Simon Zoltánnak.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók