A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Vasárnap hazai pályán vívhatjuk ki a feljutást

Két forduló maradt hátra az NBIII-as bajnokság 2020/2021-es szezonjából. A KTE HUFBAU utolsó hazai mérkőzésére készül, melynek különleges tétje van, hiszen egy döntetlen is feljutást érhet számunkra a másodosztályba.

Az év talán legfontosabb meccse következik, vasárnap 18:00-kor a Kozármisleny FC-t fogadjuk a Széktói Stadionban. A mérkőzés tétje nagy, hiszen akár az is eldőlhet, hogy feljutunk a másodosztályba, ami kitűzött célunk volt egész szezonban. Nem szeretnénk természetesen a bajnoki címet sem kiengedni kezünk közül, sorsunk továbbra is a saját kezünkben van, de jó lenne biztos feljutóként megharcolni érte az utolsó körben.

A hétvégi eredmények miatt már biztossá vált, hogy a legjobb második helyhez elég egyetlen pontot szereznünk a hátralévő meccseken, ezt természetesen hazai környezetben szeretné megtenni csapatunk vasárnap. A bajnoki cím biztosan csak az utolsó körben, az Iváncsa elleni derbin dől el, maximum akkor lépnénk nagyot az arany felé, ha nyernénk, miközben riválisunk kikap Rákosmentén, pontegyenlőségnél ugyanis a több győzelem után a gólkülönbség rangsorol, ebben viszont sokkal jobban állunk. Mivel az Iváncsa licenc hiányában nem indulhat a magasabb osztályban, legrosszabb esetben a legjobb másodikként is feljuthatunk, ehhez legalább egy döntetlen kell még, vagy a BVSC-nek és a Mosonmagyaróvárnak botlania kell.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók