A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Vasárnap pályán az öregfiúk, nagy nevek is ott lesznek a Lázár Bence Emlékgálán

Kovrig Ákosék több tornán is részt vesznek decemberben, a legnagyobb szabású rendezvény a Lázár Bence Emlékgála lesz a Messzi István Sportcsarnokban 28-án. A megmérettetések sorát szintén hazai környezetben kezdik a korábbi KTE kedvencek vasárnap.

A KTE öregfiúk eddiginél jóval komolyabb szervezését Kovrig Ákos kezdte el még a nyár folyamán, azóta folyamatosan bővül a névsor, a csapattal kapcsolatos tervekről korábban már bővebben is beszélgettünk vele. Az már biztos, hogy az összeállítás során rendre kellemes gondjai lesznek a csapatvezetőnek, a meglepetést egyelőre még nem akarjuk előre elárulni, de 28-án igazán nevek is újra KTE szerelést fognak ölteni, miután elfogadták a meghívást a Lázár Bence Emléktornára.

Az 10 csapatos öregfiúk emlékgálán olyan klubok vesznek részt a KTE mellett, mint az FTC, az Újpest, vagy a PMFC. A KTE gyakorlatilag egy főpróbát is tarthat, a lila-fehérek december 9-én az SOS Lions Nemzetközi Gyermeklabdarúgó Tornán játszanak gálameccset az SC Hírös-Ép öregfiúi ellen. A mérkőzés 15:00-kor kezdődik vasárnap a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola csarnokában.

A vasárnapi meccs, illetve az emlékgála mellett egy tiszakécskei tornára is hivatalos a csapat, melyet december 29-én rendeznek.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók