A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Vastagnak érezte a jeget Panti, de sikerült áttörnie

A KTE HUFBAU vasárnap 4-1-re győzte le az Újpest FC II-t a Széktói Stadionban, a találkozón gólt és gólpasszt jegyzett támadónk, Popgeorgiev Pantelisz. Első találatát jegyző játékosunk nagyon várt már erre a pillanatra.

Miként értékelnéd a találkozót?

A taktikánk az volt, hogy gyorsan rájuk megyünk, dominálunk, de a második percben sajnos jött egy kis malőr. Szerencsére gyorsan egyenlítettünk, majd az első félidőben megvoltak a további helyzeteink, személy szerint nekem is. A második félidőben úgy mentünk fel, hogy sok esélyt ne hagyjunk az Újpestnek. Jól tudtam kijönni én is az öltözőből, hiszen gyorsan megszereztük a második gólunkat, mely előtt én szolgáltam ki Jakab Dávidot. Utána kontrolláltuk véleményem szerint végig a meccset, igazából a különbség volt csak a kérdés.

Megvan az első gólod is a gólpassz mellett, nagyon sokat dolgoztál ezért, a helyzeteid megvoltak. Áttört ezzel a jég?

Kicsit úgy éreztem már, hogy olyan vastag ez a jég, hogy fúróval se tudom feltörni… A héten fordult meg a dolog, volt egy egymásközti játék az egyik edzésen, amikor jól ment a játék, gólt is szereztem. Akkor már kezdtem azt érezni, hogy ez az én meccsem lehet. Úgy mentem bele, hogy minél jobban futballozzak, küzdjek és hajtsak becsülettel, ne a góllal foglalkozzak. A gólpasszom megnyugtatott, utána jött a gól is, aminek természetesen nagyon örültem, felszabadítóan hatott rám.

Hazai pályán nagyon jól megy a csapatnak, a harmadik bajnokit is behúztuk, viszont jön a hódmezővásárhelyi túra szerdán, ahol szintén fontos lenne elkezdeni a pontok gyűjtését. Hogyan készültük a jól kezdő újonc ellen?

Ez a győzelem akkor érhetne igazán sokat, ha szerdán is nyerni tudnánk. A Hódmezővásárhely hozzánk hasonlóan nagyon erős hazai pályán, úgyhogy biztosan nem lesz könnyű meccs ez sem. Tegnap még örültünk a győzelemnek, a mai edzésen már csak a következő mérkőzéssel foglalkozunk majd, hiszen mindenképpen haza akarjuk hozni a három pontot.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók