A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Vége a veretlenségnek

Szombaton a Szentlőrincet fogadta a Széktói Stadionban a KTE, a találkozón végül egyetlen – első ránézésre vitathatónak mondható – büntetőből alakult ki a végeredmény, mely a vendégeknek kedvezett.

Szabó Tibor nem változtatott ezúttal sem győztes csapatán, a padra azonban ismét leülhetett a bokasérülésből felépülő Szabó Dávid. A meccs jó iramban kezdődött, ám az már az első percekben látszott, hogy a vendégek bizony mindenképpen szeretnék elvinni a pontokat. Néhány veszélytelen próbálkozásuk után Selyem gyenge kapáslövését jegyezhettük fel, de egyre inkább állandósult meddő fölényük. A 17. percben Mészárosnak kellett nagy védést bemutatnia, majd egy hazaadás után megítélt közeli szabadrúgást Takács vágott a sorfalba. A félidő második felében helyenként nagyon nyomott a Szentlőrinc, de a védelem, vagy éppen Mészáros közbenjárásának köszönhetően nem született gól.

Fordulás után egy erősen vitatható döntés borzolta a kedélyeket, egy jó helyről elvégzett szabadrúgást Hleba vágott a sorfalba, ami Nádudvari Alex kezét találta el, de a szituációt még a vendégek sem reklamálták kezezésnek, hiszen úgy tűnt, hogy test mellé szorítja, de játékvezető a büntető pontra mutatott. A Szentlőrinc élt a lehetőséggel, Hampuk belőtte a tizenegyest. Sajnos a gól után is inkább csak mezőnyharc dominált, nem tudtunk igazán ellenfelünk kapujára veszélyt okozni, ráadásul már a kontrákban is benne volt a veszély. Balog egy szabadrúgás után mellé csúsztatott, de a meccslabdánk a csereként beálló Vladul előtt adódott, aki azonban közelről már nem tudta elpöckölni a kapus mellett Balog éles beadását. A hajrára már csak Farkas szabadrúgása maradt meg reményként, de nem sokkal ő is fölé tekert, így maradt a 0-1.

Kecskeméti TE – Szentlőrinc SE 0-1 (0-0)

NBIII. közép csoport, 4. forduló

KTE: Mészáros - Bagó, Urbán, Farkas, Zámbori (Vladul 76.) - Zámbó - Selyem, Markó, Nádudvari (Szabó D. 67.), Takács (Tóth 57.) - Balog.

SzSE: Pacéka - Németh, Bodó, Havas, Hampuk, Bata, Fenyvesi, Sili (Nagy 70.), Tihanyi, Hleba (Keresztes 74.), Harsányi (Vajda 85.).

Gól: Hampuk (55. – büntető)

Szabó Tibor: Sajnáljuk, hogy ez így sikerült, ma nem voltunk elég jók ahhoz, hogy egy ilyen játékvezetői ítéletet elbírjunk. Sem előtte, sem utána nem tudtunk olyan játékot nyújtani, mely győzelmet érhetett volna. A futás és a küzdés megvolt, de ez az alap, a minőség hiányzott. Taktikailag megtaláltuk azokat a pontokat, ahol támadásokat tudtunk vezetni, de technikailag sok hibát vétettünk ezekben a szituációkban.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók