A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Végleges a kerete a Kecskeméti TE-nek

Kedden elkészült a tavaszi szezon hivatalos csapatfotója, a Kecskeméti TE kerete ugyanis immáron véglegesnek tekinthető nyárig. A téli átigazolási időszakban 4 labdarúgó távozott, 3 érkezett, így 24 játékos ölthet lila-fehér szerelést a bajnokság hátralévő részében.

Az érkezők oldalán 3 olyan futballista szerepel, akik magasabb osztályokban is komoly rutint szereztek. Kunsági Roland (kapus) a Ferencváros színeiben az NBI-ben is bemutatkozott, emellett 84 NBII-es meccse is van, a Győrrel 2017-ben megnyerte az NBIII. nyugati csoportját. Nánási Balázs (középhátvéd) még ősszel is alapembere volt az NBII-es Ceglédnek, a másodosztályban 128, az NBI-ben 15 mérkőzésen lépett pályára. Peres Csaba (szélső) szintén a másodosztályból érkezett, ősszel Balmazújvárosban játszott, összesen 64 NBII-es találkozó van a háta mögött, a Cegléddel NBIII-as feljutást ünnepelt. A távozók oldalán olyan futballisták szerepelnek, akik az ősz során kevesebb játéklehetőséghez jutottak: Rozsi Dominik, Nemesvári Dániel, Maczelka Gábor és Ladányi Patrik is inkább kiegészítő embernek számított.

A Kecskeméti TE kerete (2019 tavasz):

Kapusok:

Kunsági Roland (22), Mészáros Dávid (89), Kovács Dániel (1)

Védők:

Bagó Patrik (2), Nánási Balázs (3), Vágó Gábor (4), Farkas István (5), Hirman Kristóf (11), Szabó Gergő (13), Urbán Pál (14), Zámbori Dániel (30)

Középpályások:

Peres Csaba (7), Nádudvari Alex (8), Kitl Zoltán (12), Takács Krisztofer (15), Selyem Zsolt (17), Zámbó Dániel (18), Szabó Dávid (20), Markó Ádám (23), Terbe Botond (29), Kovács Péter (-)

Csatárok:

Balog Marcell (9 – csapatkapitány), Vladul Stefan (10), Tóth Roland (21)

Egyéni fotók, illetve további információk a keretről ITT!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók