A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Véglegessé vált a szakmai stáb, Erdei Sándor visszatér!

A felkészülés második hetében véglegessé vált a KTE szakmai stábja, hiszen a kapusedző személyéről a hét második felében született megegyezés. Egy rutinos, évtizedek óta a kecskeméti labdarúgás sikereiért dolgozó szakemberrel bővült a stáb, aki a legmagasabb kapusedzői képesítéssel rendelkezik ráadásul.

A KTE kapusedzője ismét Erdei Sándor lett, aki nem először tölti be ezt a pozíciót. Az NBII-es bajnokcsapat kapusait is trenírozta, nem mellesleg az NBI-ben olyan játékosokkal dolgozhatott együtt, mint Németh Gábor, vagy Antal Botond, utóbbi éppen az ő iránymutatásai mellett jutott el az élvonalig. Sanyi bácsi igazi legenda, hiszen játékosként is megszámlálhatatlan sikernek volt részese, edzői karrierje során az utánpótlásban is rengeteg kapust épített fel, évtizedek óta a város labdarúgó sikereiért dolgozik. Legutóbb a 2016/2017-es szezonban volt a felnőtt csapat mellett, akkor Mészáros Dávid mutatkozhatott be, aki azóta is a keret tagja.

Ezzel véglegessé vált a Kecskeméti TE szakmai stábja, mely így fog kinézni a 2019/2020-as szezonban a kispadon:

Kovács Sándor (szertáros), Erdei Sándor (kapusedző), Zoran Kuntics (vezetőedző), Farkas István (pályaedző), Huber Bálint (masszőr), Filus Andor (technikai vezető)

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók