A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Vereséget szenvedtünk Kozármislenyben

Vasárnap a Kozármisleny vendége volt a Kecskeméti TE, a hatpontosnak nevezhető találkozón már az első félidőben kétgólos hátrányba kerültünk, amit nem is tudtunk ledolgozni a végéig.

Farkas István eltiltás miatt ezúttal nem léphetett pályára, de kérdéses volt Nánási Balázs játéka is, aki végül csatasorba tudott állni. A rendkívül viseltes talajú gyepen egyik csapatnak sem volt könnyű dolga, de a hazaiak már az első percekben jelezték, nagyon szeretnék otthon tartani a pontokat. Mi a 8. percben veszélyeztettünk először Terbe átlövésével, majd két minutummal később Füredi fejelt fölé nagy helyzetben. A KFC főleg a széleket erőltette, ebben rengeteg veszély is volt, de a védelem eleinte jól állt a lábán, emellett a pontrúgások és a nagy bedobások is záporoztak kapunk elé. A 26. perctől kezdett el nőni a nyomás a kapunkon, ekkor Zámbori néhány méterről rúgta ki a labdát, de a 31. percben már nem volt ellenszerünk. Nem tudtunk felszabadítani, a szemfüles Tóth Márk végül a bal alsóba lőtt (1-0). A gól érezhetően feldobta a mislenyieket, nagyon elkezdtek nyomni, Kunságinak bravúrt kellett bemutatnia, ám egy nagy bedobás után Takács találta el ellenfele lábát a tizenhatoson belül, ami büntetőt ért. A labda mögé ezúttal is Tóth állt, aki nem hibázott a 35. percben (2-0). A félidő hajrájában említésre méltó lehetőség már nem alakult ki ezután.

A félidőben kettőt is cserélt Szabó Tibor, Nánási Balázs kényszerű okok miatt kellett elhagyja a pályát. Sajnos borzalmasan kezdtünk, egy bal oldalról érkező szabadrúgást Füredi csúsztatott a jobb alsóba (3-0). A gól után a hazaiak érezhetően átadták a területet, kontrákra rendezkedtek be, így meddő labdabirtoklási fölénybe kerültünk. Ez később helyzeteket is hozott, az 55. percben Markó elől tisztázott Ipacs, majd egy öngóltól is megóvta csapatát, a 66. percben Balog 5 méteres fejesénél szerencséje is volt, centikkel ment el a kapufa mellett a játékszer. A lila-fehér játékosok nem adták fel, küzdöttek, de pontrúgásokon és beadásokon túl nem igazán tudtunk odaérni a hazai kapu elé. A hazaik egy szabadrúgással, illetve Havasi ziccerével adtak életjeleket, de Kunsági a helyén volt. A 90. percben végül sikerült szépítenünk, ekkor Szabó szabadrúgása kijött a lécről, de a kipattanót Balog 16-ról bevágta. A hosszabbítás még érdekesebben is alakulhatott volna, de a jó napot kifogó Ipacs Balog közeli lövését már kitolta egy perccel később, majd Tóth Roland fölé lőtt, így maradt a 3-1-es hazai siker.

Kozármisleny FC – Kecskeméti TE 3-1 (2-0)

NBIII. közép csoport, 21. forduló

KFC: Ipacs – Horvát, Racskó, Kocsis, Turi – Rácz (Fiáth 86.), Füredi – Tóth Marcell, Tóth Márk, Bodor (Márkvárt 66.) – Pergel (Havasi 72.).

KTE: Kunsági - Bagó, Nánási (Vágó 46.), Urbán, Zámbori - Markó, Terbe - Selyem, Balog, Takács (Szabó D. 46.) – Vladul (Tóth R. 78.).

Gól: Tóth Márk (31., 35.), Füredi (47.) ill. Balog (89.)

Németh Zsolt (Kozármisleny): Egy jól felkészített Kecskeméttel játszottunk kiélezett meccset, de az első félidőben bizonyítottunk, nem adtunk nekik esélyt. Már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést, a gólok mellett további lehetőségeink is voltak, de a második félidő elején rögtön betaláltunk, ez megpecsételte a találkozó sorsát. Megérdemelt győzelmet arattunk, de le a kalappal a Kecskemét előtt, mert nem adták fel egy pillanatra sem. További sok sikert kívánok!

Szabó Tibor (KTE): Gratulálunk a Kozármislenynek! Az első félidő nagyon küzdelmes volt, két buta gólt kaptunk, ebből az egyik egy véleményes tizenegyes volt. A második félidőre úgy akartunk kijönni, hogy visszajöjjünk a meccsbe, ehhez képest ismét a hazaiak találtak be, ami tulajdonképpen eldöntötte a találkozót. Próbálunk a pozitívumokra építeni a jövő heti meccs előtt, a második félidei játékunk azért már megmutatta, hogy többre is képesek vagyunk ennél. Emellett Vágó Gabi nagyon jól szállt be a meccsbe, ami szintén öröm a jövőre nézve.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Kapcsolódó galéria

Média partnerek
Támogatók