A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Vereséggel hangoltak a rajtra a tartalékok

NB III-as tartalékcsapatunk vasárnap utolsó felkészülési mérkőzését is lejátszotta, a fiatalok a komoly rutinnal rendelkező Dunaföldvárral találkoztak.

Az első félidőben nem született gól, fordulás után azonban a vendégek kegyetlenül gólra váltottak minden hazai bizonytalanságot, így győzelemmel távozhattak. A tartalékok már a bajnoki rajtra hangolnak innentől, vasárnap 12:00-kor a BKV Előrét fogadják a Műkertvárosi Sportcentrumban.

– Kemény főpróbánk volt az igencsak jó játékosokból álló Dunaföldvárral szemben. Az első félidőben túlságosan is tiszteltük ellenfelünket, nem kaptam vissza azt a játékot, amit szerettem volna látni. A második játékrészben már jobban működött a játék, gólokkal kellett volna vezettünk, de a befejezéseknél pontatlanok voltunk. Nem úgy ellenfelünknél, mely kíméletlenül kihasználta lehetőségeit – értékelt Virágh Ferenc vezetőedző.

Kecskeméti TE – Dunaföldvár 0-2 (0-0)

Felkészülési mérkőzés

KTE: Telek – Bodor, Szamosi, Hatvani, Artner, Goretich, Kovács P., Zoltán, Jászai-Deák, Czenky, Polyák K. Csere: Győri A., Majoros, Györgye, Horváth Á. Vezetőedző: Virágh Ferenc

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók