A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Vladul kitűnő sorozatban van

Balog Marcell térdsérülése miatt hetek óta nem állhat a csapat rendelkezésére, így Vladul Stefanra hárult a gólszerzés terhe. Támadónk ezt a feladatot egyelőre kitűnően oldja meg, hiszen kirobbanó formában termeli a gólokat az utóbbi fordulókban.  

Jól indult az NBIII-as szezon „Stefkónak”, hiszen rögtön a nyitányon nagyon fontos gólt szerzett, csereként beállva a Taksony ellen mentett pontot (1-1). A következő 6 fordulóban egy kivételtől eltekintve szintén csere volt, ebben az időszakban gól nélkül maradt, de Balog Marcell sérülése után a kezdőbe került. Azóta elképesztő formában van támadónk, zsinórban 5 meccsen volt eredményes, ebben az időszakban összesen 7 gólt termelt, a SZEOL és a PMFC ellen is duplázott. Ez egyben azt is jelenti, hogy kezdőként szinte minden alkalommal betalált.

Érdemes megjegyezni, hogy osztályváltás ide, osztályváltás oda, Vladul eredményesebben futballozik idén ősszel, mint tavaly a megye I-ben, akkor 7 találattal mehetett téli pihenőre, most máris 8-nál tart. Ez még akkor is megsüvegelendő teljesítmény, ha a tavalyi 13 helyett 16 csapat alkotja a mezőnyt, hiszen az erőviszonyok alaposan megváltoztak. Ez a góltermés egyébként a bajnokság góllövőlistáján is előkelő helyezést ér, csak Máté János (Szeged-Grosics, 11 gól) és Májer Milán (Honvéd II., 10 gól) előzi meg a közép csoportban. 

Vladul góljai az NBIII-ban:

Taksony (csere): 1 gól

Szeged-Grosics (kezdő): 1 gól

SZEOL (kezdő): 2 gól

Honvéd II. (kezdő): 1 gól

Makó (kezdő): 1 gól

PMFC (kezdő): 2 gól

Stefan még három meccsen növelheti idén góljai számát:

11.11. (vasárnap): KTE – Szekszárd, 13:30

11.17. (szombat): RKSK – KTE, 13:00

11.25. (vasárnap): Taksony – KTE, 13:00 (helyszín: Dunaharaszti)

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók