A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Vladul szerint egy győzelem átlendíthetné a csapatot a holtponton

Balog Marcell biztosan ki kell nagyja a SZEOL elleni meccset is, Vladul Stefan azonban már bevethető lesz, így a gólokat elsősorban tőle várná a szakmai stáb is. Támadónk ott szeretné folytatni, ahol a Szeged-Grosics ellen abbahagyta.

„Mindenképpen szeretnénk nyerni, a csapat ezen dolgozik folyamatosan. Sajnos van pár hiányzó játékosunk, de ezt a feladatot is meg kell oldalunk. Jó munkát kell elvégeznünk a héten, ebben az esetben biztosan meglesz az esélyünk a győzelemre a SZEOL ellen is. Személy szerint nagyon várom a meccset, érzem, hogy bennem van a gól. Ahol a Grosics ellen abbahagytam, ott szeretném folytatni” – mondta Vladul.

A SZEOL jelenleg a negyedik a tabellán, tavaly is a tabella első felében végeztek. Edzőmeccsen bő egy éve találkoztunk is velük a Széktóiban (2-1-re nyertünk), de természetesen azóta sok idő eltelt.

„Amit biztosan tudunk a SZEOL-ról az az, hogy egy jó és masszív csapatról van szó, így biztosan most sem számíthatunk könnyű ellenfélre. Ebben az osztályban bárki bárkit megverhet. Tudom és hiszem, hogy bennünk is megvan ez, ha ezt el tudjuk hinni, illetve így állunk hozzá, akkor meg is lehet a három pont” – folytatta támadónk.

A Kecskeméti TE nincs jó formában, ahogy az már a nyári sorsolás pillanatában látszott, zsinórban több bajnoki címre is esélyes élcsapattal találkoztunk a bajnokság középső harmadában, akik ellen elmaradt eddig a győzelem. A SZEOL ellen már csak azért is jelentene sokat a három pont, mert az ősz hátralévő részében közvetlen riválisokkal találkozunk majd.

„Hogy mi tenne igazán jót az önbizalomnak? Egy hétvégi győzelem, ez lenne a legfontosabb. Ennyi kellene véleményem szerint ahhoz, hogy át tudjunk lendülni ezen a holtponton. A jó játék több alkalommal is megvolt, de mindig hiányzott az a plusz, amivel magunk javára tudtuk volna billenteni ezeket a meccseket. Ennek kellene meglennie hétvégén, hiszem, hogy meg is lesz!”

A Kecskeméti TE - SZEOL rangadó vasárnap 14:30-kor kezdődik a Széktóiban. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók