A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Vladult meglepte a helyzet, de góllal hálálta meg

Ahogy arról már beszámoltunk, Balog Marcell teljesen abszurd és váratlan sérülést szenvedett az Iváncsa elleni meccs előtt, hiszen kivonulás közben vált harcképtelenné egy felugrás után. Vladul Stefan így közvetlenül a sípszó előtt találta magát a kezdőben, amit végül góllal hálált meg.

Nem hétköznapi módon kerültél kezdőbe, mennyire lepett meg a helyzet?

Úgy készültem a meccsre akkor már, hogy tudtam, hogy csere leszek. Arra koncentráltam, hogy majd később biztosan beállok. Nagyon meglepett a helyzet, hiszen egyik pillanatról a másikra, gyakorlatilag bemelegítés nélkül találtam magam a kezdőben.

Végül az első tavaszi gólodat szerezted, mellyel megnyertük a meccset. Volt benned már drukk?

A gól nagyon-nagyon kellett, viszont drukk egyáltalán nem volt bennem. Vártam már a játéklehetőségre, az csak idő kérdése volt, hogy mikor találok be újra.

Egy kisebb sérüléssel is bajlódtál a szezon első felében, ezzel mi a helyzet?

Valóban volt egy kisebb probléma, de szerencsére nem komoly. Nem vagyok ugyan még 100 százalékos állapotban, de egyre inkább azt érzem, hogy újra kezdek formába lendülni.

A SZEOL elleni meccs neked különösen kellemes emlék lehet, hiszen a te dupláddal vertük meg őket a Széktóiban. Most milyen meccsre számítasz?

Mindenképpen egy jó csapatról beszélünk, itthon sem volt könnyű őket megverni. Bízom benne, hogy egy dinamikus, jó meccset tudtunk játszani, mely után győzelemmel hagyhatjuk el a pályát.

Tavasszal sokkal eredményesebb egyelőre a csapat, mint ősszel volt, főleg hazai pályán megy nagyon. Minek köszönhető szerinted a fejlődés?

Erősebb lett a keretünk, érkeztek új igazolások, illetve voltak komoly visszatérőink is, akik sérülésből épültek fel. Emellett a csapat is egyre inkább összekovácsolódott, ezek a tényezők együttesen járultak hozzá ahhoz, hogy most jó eredményeket érünk el.

A kiesőzóna mondhatjuk, hogy biztos távolságba került, a sűrű középmezőnyben ráadásul még a 6. hely is reálisan elérhető pozíció. Ezt nézitek inkább, vagy azért még fél szemmel visszafelé is tekintgettek?

Most már csak előre nézünk! A szezon elején kitűztünk magunknak egy célt, ezt szeretnénk elérni. Úgyhogy, irány a felsőház! Hajrá, KTE!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók