A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Zámbó egy sikeres szériában bízik

Zámbó Dániel kitűnő igazolásnak bizonyult, hiszen nyári szerzeményünk több poszton is meggyőző teljesítményt nyújtott már az idény során, akár a védelemben, akár a középpályáján vetette be Szabó Tibor. „Jimmy” bízik benne, hogy egy sikeres széria kezdete lehet a SZEOL elleni siker.

Nehéz időszakon vagytok túl, láthatóan jót tett a morálnak, hogy sikerült legyőzni a SZEOL-t.

Valóban nehéz időszak volt, elsősorban azért, mert nagyon hosszú ideig nem tudtunk nyerni. A SZEOL elleni győzelem egy felszabadulás volt számunkra, illetve egy olyan változás első lépése, amit folytatni tudunk reményeim szerint. Mindenki nagyon készül ezen a héten is, hiszen a Bozsik Stadionban játszhatunk a Honvéd ellen, ami plusz motiváció. Bízom benne, hogy egy jó hangulatú meccsen ismét nyerni tudunk, immáron a sikerek időszakát építve.

Egy fiatal csapatról van szó, mely a Magyar Futball Akadémia növendékeire épül, kiegészülve NBI-es visszajátszókkal. Milyen ellenfélre számítasz?

A válogatott szünet után újra NBI-es meccseket rendeznek szombaton, utána jobban lehet következtetni, hogy ki is játszhat még ellenünk. Pisont Istvánt egyébként jól ismerem korosztályos válogatottból, pályaedzőként dolgozott a csapat mellett, amikor én is kerettag voltam. Egészen biztos, hogy egy küzdős, harcos, ugyanakkor játszós ellenféllel fogunk találkozni. Nem lesz egyszerű dolgunk, de erre is fel vagyunk készülve.

Még 6 meccs maradt hátra az évből, ebben a periódusban főleg olyan ellenfeleink lesznek, akik hozzánk hasonlóan szerepeltek eddig, vagy mögöttünk állnak. Nyilván érzitek ti is, hogy jó lenne minél több pontot gyűjteni, hogyan készültök erre az időszakra?

Ez egy jó lehetőség arra, hogy rendbe hozzuk a dolgainkat, a kitűzött céljaink megvalósulása felé haladjunk és közelítsünk. Lesz hosszabb utazásunk, alighanem az időjárás sem lesz már velünk ennyire kegyes a folytatásban, ami nehezítheti a körülményeket, de minél több akadályt szeretnénk sikerrel venni. Most a Honvéd elleni meccs a következő lépés, egyelőre csak erre koncentrálunk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók