A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Zámbori bízik benne, hogy vasárnap javítani tudunk

Zámbori Dániel is a KTE új igazolásai közé tartozik, balhátvédünk eddig minden mérkőzésen kezdőként kapott szerepet. Dani szerint eddigi szereplésünk egy feljutó csapathoz képest nem rossz, de a Szentlőrinc elleni vereséget mindenképpen javítani szeretnék Hódmezővásárhelyen.

Miért esett nyáron a választásod a KTE-re?

Tiszakécskén töltöttem egy évet, ott kevesebb lehetőséget kaptam, így év végén a szerződésbontás mellett döntöttünk. Kecskemétről kaptam ezt követően megkeresését, beszéltem Szabó Tibor vezetőedzővel is, ami után gyorsan megegyeztünk, nem is gondolkodtam sokat, mert tudtam, hogy jó helyre fogok kerülni. Már az első napokban könnyebb volt a helyzetem, mert sok ismerős arc fogadott. Jól érzem magam, a közösség is jó.

Egyelőre az 5. helyen állunk, három pontra vagyunk a listavezető SZEOL-tól, de nagyon szoros a mezőny. Hogyan értékelnéd az eddigi szereplést?

Hétvégén sajnos kikaptunk, ezt nagyon szeretnénk kijavítani Hódmezővásárhelyen. Nem kezdtünk rosszul, a vereségen kívül akár alá is írtam volna előre az eddigi szereplésünket a pontokat tekintve. Feljutó csapat vagyunk, az eredményeink ennek tükrében nem számítanak rossznak.

Milyen ellenfél a Hódmezővásárhely?

Utolsó helyen állnak, de masszív csapat, jól védekeznek és kevés gólt kapnak. Ezzel tisztában vagyunk, erre készülünk, megvan a taktikánk arra, hogyan törjük fel őket. Ha mindenki maximálisan odafigyel, akkor biztos vagyok benne, hogy sikeresek leszünk. 

Már egy hónap sincs a Magyar Kupa rajtjáig, mennyire téma ez már, illetve te milyen ellenfélnek örülnél?

Egyelőre nem beszélünk erről, mindig hétről hétre készülünk az adott meccsünkre. Személy szerint örülnék annak, ha rögtön egy jó mérkőzésünk lenne. Egy NBI-es, NBII-es csapattal mindig jó dolog játszani.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók