A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Zeke Márió csatlakozik hozzánk

Balhátvéddel bővült csapatunk kerete, Zeke Márió csatlakozik hozzánk a MOL Fehérvár FC-től. A 21 esztendős játékos fiatal kora ellenére már komoly élvonalbeli rutinnal rendelkezik, amit most kölcsönjáték során gyarapíthat Kecskeméten a 2022/2023-as szezonban. 

Dr. Filus Andor ügyvezető és Zeke Márió 

Zeke Márió Sopronban kezdett el futballozni, majd Győrben folytatta utánpótlás karrierjét, a 2016/2017-es szezonban itt mutatkozhatott be a felnőttek között is a harmadosztályban, majd az NBII-ben is lehetőséget kapott. 2018 februárjában szerezte meg a Fehérvár az ETO-tól, ahol másfél éven át tartalékok között pallérozódhatott. A 2019/2020-as szezont Gyirmóton töltötte az NBII-ben, ahol 21 bajnokin lépett pályára, mindannyiszor kezdőként. A kölcsönből visszatérve újabb két kölcsönjáték következett számára, a szezon első felében újra a másodosztályban, de már Budaörsön (15 meccs), majd tavasszal az NBI-ben Budafokon (14 meccs). A mögöttünk hagyott idényben újra Gyirmóton, immáron az NBI-ben játszhatott a fiatal balhátvéd, 26 mérkőzéséből 25-ször kezdőként.

Az utánpótlás-válogatott Zeke Márió 40 NBI-es mérkőzéssel a háta mögött érkezik Kecskemétre, ahol nagyon szeretne bizonyítani:

– Az első pillanattól éreztem a klubon, hogy mindenképpen akarnak, már az NB II-ben is szimpatikus volt a Kecskemét. Hatalmas lehetőség ez nekem és a csapatnak is, bízom benne, hogy sikerül belőle profitálnia mindenkinek. A Gyirmóttal nem kellett sok számunkra a bennmaradáshoz, pici dolgokon dőlt el a dolog.  A tapasztalat igazából az, hogy ezen a szinten már mindenre oda kell figyelni, nem férnek bele a hibák, mert azt az ellenfelek azonnal kihasználják. Amennyiben odafigyelünk, betartjuk a szakmai stáb utasításait, és becsülettel dolgozunk, akkor megvan az esélyünk céljaink elérésére. Minél több időt szeretnék természetesen a pályán tölteni – mondta Zeke Márió.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók