A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Zoran Kuntics csalódottan, Gombos Zsolt boldogan értékelt

A KTE HUFBAU a 12. fordulóban 4-0-os vereséget szenvedett el hazai pályán a Szentlőrinctől, a meccs után kértük fel egy értékelésre a vezetőedzőket.

Zoran Kuntics (KTE HUFBAU):

„Tisztában voltunk vele, hogy ellenfelünk még nem kapott ki a bajnokságban, ennek ellenére az elejétől próbáltuk átvenni az irányítást. Bátran játszottunk, helyzeteink voltak, de az ellenfél kapusa is nagyon jól védett. A jó kezdés ellenére a második szögletből gólt kaptunk, utána lehetett érezni, hogy nehéz lesz ebből kimászni. Megint pontrúgásokból kaptuk a gólokat, szögletből, szabadrúgásból, büntetőből, közben mi akárhogy próbálkoztunk, sehogyan sem tudtuk a hálóba juttatni a labdát. Nyugodtan mondhatom, hogy ilyen szerencsétlen csapattal, mint amilyen mi vagyunk, még nem találkoztam. Beszéltem a játékosokkal a meccs után, rájuk nem haragszom, kiadták magukból, ami bennük van. Magamra haragszom a vereségért, vállalom is a felelősséget. Sajnálom a szurkolókat, a nézőket, a vezetőséget, mert nem ezt érdemelték.”

Gombos Zsolt (Szentlőrinc SE):

„Az eleje, illetve az első félidő izgalmas volt. Annak ellenére, hogy 2-0-ra vezettünk, láttam a potenciált a Kecskemétben, nagyon jó futballistákból áll, jól is játszottak, de nem úgy jöttek ma össze a dolgaik, ahogy szerették volna. Készültünk a háromvédős rendszerre, de tudtuk, hogy meg kell küzdenünk Kecskeméten, egy jó 20-25 perc kellett is ahhoz, hogy felvegyük a ritmust. Addig csak kerestük a helyünket, de onnantól a mérkőzés nagy részében dominálni tudtunk a saját játékunkat játszva, emellett a védekezést is megoldottuk. Ami nekem nagy pozitívum, hogy mindig panaszkodtam, hogy nincsenek góllövőim, hiszen eddig 15 gólt rúgtunk összesen. Kecskeméten egy góllal is nagy szó nyerni, hogy mi négyet tudtunk rúgni, az további erőt adhat a bajnoksághoz. A Kecskemétnek sok sikert kívánok a folytatáshoz, biztos vagyok benne, hogy ki fognak jönni ebből a gödörből!”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók