A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Zoran Kuntics nem becsüli le a DMTK-t, Króner Péter bizakodó

A KTE HUFBAU vasárnap 18:00-kor a Dunaharaszti MTK-t fogadja a Széktói Stadionban, ellenfelünk jelenleg a tabella utolsó helyén áll. A vendégek trénere ettől függetlenül bizakodó, míg Zoran Kuntics abban bízik, hogy csapata a legjobb arcát mutatja.

Zoran Kuntics (KTE HUFBAU):

„Nekünk elsősorban az a fontos, hogy a beteg és sérült játékosok felépüljenek, ez vélhetően így is lesz, remélhetőleg mindenki rendelkezésre fog állni. A kupameccsen magabiztosan nyertünk, jól is játszottunk, mondhatom azt, hogy a pécsi meccs után az önbizalmunk visszajött. Most jó úton haladunk, jó csapat leszünk. Függetlenül attól, hogy a DMTK utolsó a tabellán, ez nem téveszt meg minket. Bár nyeretlenek, de pontot szereztek a Szentlőrinc és a Kozármisleny ellen is, én jó meccset várok. Ha a valódi arcunkat mutatjuk a vasárnapi meccsen, akkor mi leszünk a találkozó esélyesei. Véletlenül sem becsüljük le ellenfelünket, de a célunk az, hogy minél gyorsabban befogjuk a dobogós csapatokat.”

Króner Péter (Dunaharaszti MTK):

„A táblázaton elfoglalt helyünk nyilván mutat valamit az erőviszonyokról. Ettől függetlenül nem feltartott kézzel megyünk Kecskemétre, hiszen számunkra minden pont rendkívül szükséges lenne most. A csapatban én érzem már az első győzelmet, akár meglepetés formájában is, ebben reménykedem most is. Volt nagyobb különbségű vereségünk is a bajnokságban, ennek ellenére a meccsek többségében partiban vagyunk ellenfeleinkkel. Az a bizonyos kis plusz hiányzik a sikerhez, de a csapat most már eléggé ki van hegyezve arra, hogy tényleg nyerjen. Éppen ezért sem fogjuk feltenni a kezünket vasárnap.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók