A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Gól nélkül zártunk a Belupo ellen

A szlovéniai edzőtábort a horvát élvonalban szereplő Slaven Belupo elleni felkészülési mérkőzéssel zártuk le szombaton. A két együttes kiegyenlített csatát vívott, melyen nem született gól. 

Az első félidőben jobbára mezőnyben zajlott a játék, igazán nagy helyzetek sokáig nem alakultak ki. A 15. percben Májer talált be erőszakosságának hála, ám szabálytalannak látta a játékvezető, így nem adta meg a gólt. A folytatásban jobbára távolról jött egy-két lövés, ezek viszont nem horodztak magukban nagyobb veszélyt. A 29. percben aztán egy gyors kontrát vezetett a Belupo, melynek végén csak a lövésbe csúszott hiba. A 36. percben egy szöglet után Lukács húzta középre a labdát az alapvonal környékéről, Nikitscher érkezett, de gólját nem adták, mivel a partjelző szerint kint volt a labda már előtte. A félidő végén Kersáknak kellett még védenie, egy ígéretes horvát lövést ütött ki a jobb alsóból.

Szünetben többet is cserélt Szabó István, sőt, gyakorlatilag a 60. percig szinte teljes csapatát kicserélte a terhelésnek megfelelően. A horvátok is többet változtattak, így fordulás után inkább a küzdelem dominált a pályán. Az 54. percben Banó-Szabó reklamált büntetőt, elég gyanús is volt az eset, de a játékvezető sípja néma maradt. A 71. percben Leoni beadására Papp érkezett jól, de fejese kevéssel a jobb felső mellett hagyta el a pályát. Ígéretes támadások ezt követően is akadtak a találkozón, de a két jól záró védelem ezúttal hibátlanul zárt, így maradt a 0-0.

Slaven Belupo – Kecskeméti TE 0-0 (0-0)

Felkészülési mérkőzés

KTE: Kersák – Májer, Szűcs K., Belényesi, Katona, Kotula, Nikitscher, Kovács B., Banó-Szabó, Pálinkás, Lukács.

Csere: Nagy K., Polyák, Vágó, Meszhi, Leoni, Helmich, Zsótér, Vattay, Kovács K.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók