A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Új névadó szponzorral erősödtünk, KTE HUFBAU néven folytatjuk

A Kecskeméti TE labdarúgócsapata vasárnap 2-0-os hazai győzelemmel kezdte a bajnokságot a Dabas-Gyón FC ellen. A jó kezdés után újabb fontos sikerről számolhatunk be, komoly névadó szponzorral erősödött klubunk.

Endrődi Ferenc Pál, az Akker-Plus Kft. tulajdonos ügyvezetője, a Hufbau csoport egyik alapítója a múltban is lelkes támogatója volt Kecskemét futballjának, a tavalyi szezonban már kiemelt főtámogatóként is segítette a KTE-t. A 2019/2020-as bajnoki szezonban szintet lép ez az együttműködés, hiszen immáron névadó szponzorként viselhetjük a cégcsoport nevét.

Klubunk hivatalosan KTE HUFBAU néven folytatja szereplését.

Telek Zoltán, a KTE ügyvezetője:

„Már tavaly is nagy öröm volt számunkra, hogy egy olyan erős támogatóval tudtunk erősödni, mint a Hufbau-Akker. A hosszútávú együttműködés jegyében csaptunk akkor is egymás tenyerébe, amit ezzel a támogatói szerződéssel most még szorosabbra tudunk fűzni. A támogatói kör szélesítése elengedhetetlen ahhoz, hogy minél merészebb célokat határozzunk meg, a Hufbau-Akker ebben zászlóshajónk lehet. A tavalyi évben szerettünk volna stabil tagjai maradni az NBIII-as mezőnynek, amit újoncként sikerült elérnünk. Nyáron tovább folytattuk az építkezést, amivel a céljaink is változtak, a dobogós helyek valamelyikét céloztuk meg ebben a szezonban. Ebben meghatározó partnerünk lesz névadó szponzorunk!”

Endrődi Ferenc Pál, az Akker-Plus Kft. tulajdonos ügyvezetője:

„Kecskemét többet érdemel, hiszen a KTE magasra tette a mércét az NBI-es szerepléssel és a kupagyőzelemmel. Ott kell lennie a csapatnak, ahol a helye van, az NBI. és a NBII. között. Ezt az utat be kell járni, ezt a jövőképet örömmel támogatjuk. Sokat kapunk a várostól, ezalatt a lakosságot és a vásárlókat értem, természetes, hogy valahol adjunk is ebből vissza. Közel 20 éve itt vagyunk, ahol tudtunk, ott mindig segítettünk,  ez a társadalmi felelősségvállalás nálunk a sporton keresztül jelenik meg. A csapattól jó meccseket várok, amivel a közönséget is kiszolgálják. Fontos, hogy élő kapocs legyen a drukkerek és a klub közt, hogy újra minél többen érezzék jól magukat a lelátón. Több példán keresztül is láttuk már, hogy a magyar futball sikereire éhesek a szurkolók." 

A 2019/2020-as szezonra ennek jegyében új mezekkel vág neki csapatunk, melyen immáron új támogatónk is ott lesz. A klub történetének hagyományos színvilága nem változik, a lila és fehér szerelések mellett azonban egy alternatív, szürke szereléssel is bővül a repertoár.

Zoran Kuntics, a KTE vezetőedzője: 

„Szeretném a csapat nevében is megköszönni ezt a komoly szerepvállalást! Biztos vagyok benne, hogy meg fogunk felelni az elénk támasztott céloknak, illetve méltó módon tudjuk viselni az új mezeket. Nagyon lelkes társaság alakult ki, akik edzéseken is nagyon odateszik magukat. Szeretném sok fiatalnak megadni a bizonyítási esélyt, jó példa erre Hirman Kristóf, aki rögtön gólt rúgott az első meccsen. A felkészülés során elvégzett munkával elégedett vagyok, erősebb ellenfelekkel találkoztunk, ami jól szolgálta a munkát. A csapat jó úton indult el, nagyon vártuk az első fordulót, fontos volt megszerezni a három pontot. Már elkezdtük a felkészülést a következő meccsre, sőt, a Dabas-Gyón elleni bajnoki után az Iváncsát is megnéztem Dunaújvárosban. A célunk az első három hely valamelyikének a megszerzése, amit élvezetes futballal szeretnénk elérni, a szurkolókat kiszolgálva, hogy akkor is megtapsoljanak minket, ha esetleg nem sikerül nyernünk." 

Bemutatjuk támogatónkat:

A HUFBAU csoport — melynek oszlopos tagja a Bács-Kiskun megyében jelen lévő Hufbau-Akker — Magyarország meghatározó, legnagyobb múltra visszatekintő építőanyag-kereskedelmi hálózata, amely nagy beszállítói hátterének köszönhetően egyedülállóan széles termék-szortimenttel és a hozzájuk kapcsolódó, átfogó szolgáltatási körrel várja ügyfeleit, már 52 építőponton országszerte.

A csoporttag Hufbau-Akker tevékenysége közel három évtizede alatt, a dél-alföldi régió legnagyobb építőanyag-kereskedelmi vállalkozásává fejlődött, amely lakossági igények mellett a környező beruházásokat is kiszolgálja. A fő tevékenységi körei közé tartozik az építőanyag kis- és nagykereskedelem, az üzemanyag-kereskedelem, a kivitelezői tevékenység, valamint egyéb, barkácsáruházi termékek kereskedelme is.

A Hufbau-Akker ma már Akasztó mellett Soltvadkerten, Kiskőrösön, Kalocsán és 1999 óta a megyeszékhelyen is jelen van. Kecskeméti telephelyükön 2018-ban nyitottak korszerű építőanyag-szakáruházat, illetve másfél éve betonüzemet is üzemeltetnek ott.

A cég tevékenysége a társadalmi felelősségvállalás szempontjából is példamutató. Endrődi Ferenc Pál sportszeretete minden bizonnyal azokból az időkből fakad, amikor még maga is futballozott a megyei első osztályban. Egyébként ma is sportol, és a futball mellett más sportágakat is lelkesen támogat. A KTE futballistáit például az NB I-es szereplés idején, és a 2018/2019-es szezonban is szponzorálta.

Az akasztói sportélet szintén szívügye, ahogyan a soltvadkerti asztalitenisz is, de megyei labdarúgó kupadöntők lebonyolításában is támogatásában is szerepet vállalt már. Ahogyan a kiskőrösi származású Suba Róbert paralimpiai és világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok magyar kajakozó versenyeken történő megjelenésében is.

Média partnerek
Támogatók